Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Majčin dan

Sretan Majčin dan svim ženama, majkama, kraljicama...

Radionica mentalnog zdravlja i poduzetništva

Dana 7.5.2022.g. održane su dvije radionice… jedna na temu mentalnog zdravlja, a druga na temu poduzetništva

Prisutni su kroz interesantne neformalne edukativne metode imali priliku naučiti kako si postavljati granice, kako si zadavati zadatke te kako obavljati ih, kako raditi u timu, koje su mogućnosti s Europskim programima za mlade…

Činimo dobro za naše mačke

Jeste li znali da Udruga Šinterice dobra srca organizira BESPLATNE kastracije mačaka? Te kastracije namijenjene su uličnim mačkama koje nemaju vlasnike, a vi ih hranite, te mačkama u vlasništvu osoba koje imaju niska primanja/mirovinu ili su nezaposlene s područja Općine Podravske Sesvete.

Kao zahvalu za besplatne kastracije koje su itekako potrebne našim mačkama, udruga SUMA odlučila je pomoći Šintericama sakupljanjem povratne ambalaže.

Osim što Udruga nudi besplatne kastracije, trenutno se nalazi u teškoj financijskoj situaciji što je još jedan dodatni razlog za pomoć.

Na površini između caffe bara „Jelen” i frizerskog salona „Mirjana” u Podravskim Sesvetama, bit će postavljen žuti kontejner u koji ćete moći staviti svu povratnu ambalažu koju želite donirati (PVC, ALU i staklo s oznakom za mogućnost povrata!!). Ovim vas putem molimo da ne nosite prljavu te ambalažu bez naljepnica i etiketa!

Uz žuti kontejner, bit će postavljena i kanta za čepove kako bi vi imali mjesto za odložiti ih, a mi ih naknadno donirati Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske. Povratnu ambalažu moći ćete donirati kroz cijeli 5. mjesec, a nakon toga ćemo ambalažu zamijeniti za novac te će se taj novac donirati udruzi Šinterice dobra srca.

Hvala Općina Podravske Sesvete na podršci i donaciji kontejnera za provedbu ove akcije.