Predstavnici udruge

Vladimir Miloš

Suosnivač i predsjednik udruge od njenog prvog dana. Neprestanom željom za osobnim i društvenim napretkom obogatio je svoj životopis raznim obrazovnim programima, radnim iskustvima i projektima. U završnoj je fazi stjecanja četvrte fakultetske diplome. Studirao je u Hrvatskoj i inozemstvu, a uz obrazovanje usavršavao se kroz razne programe od Velike Britanije do Ukrajine i Egipta. Područja obrazovanja su vođenje EU projekata, poslovanje i administracija, agrobiznis, poduzetništvo, rad s mladima, marketing i prodaja.

Radno iskustvo sakupljao je u preko dvadeset organizacija. Trenutno radi u vlastitom obrtu Alba Ag - za pružanje savjetodavnih i istraživačkih usluga u poljoprivredi. Pored, rada u obrtu aktivno radi na jačanju održivijeg društva kroz rad u udruzi. Govori 5 stranih jezika (engleski, poljski, ukrajinski, ruski i španjolski) i aktivno uči njemački.

Ukratko: privatni poduzetnik, edukator „modernih“ poljoprivrednika, lovac na četvrtu fakultetsku diplomu i vječiti zaljubljenik u putovanja.