Novosti

Novosti

Konferencija Ispirativna Podravina

Najveća konferencija za mlade u Podravini je iza nas.

Veliko HVALA svima! Hvala volonterima, sponzorima, donatorima, govornicima i hvala sudionicima što ste podržali ovu inicijativu i događaj, od srca HVALA!

Nećemo trošiti riječi, neka fotografije govore…

Sponzori i donatori: Dergez pekara i trgovine Sana delikatese Podravka Mlinar DS-Smith @Jadaneccohobby @HOTEL PICOK **** @Ordinacija dentalne medicine Glavosek Alba-ag @Print Magazin Šljokica obrt za uljepšavanje Studio Ivana obrt za šminkanje i manikiranje.

Medijski pokrovitelji: @Podravski radio @Drava.info @Epodravina.hr

Partneri: @Savjet Mladih Grada Đurđevca Grad Đurđevac


Sportski dani 2022

Zadnji vikend u kolovozu bio je bogat sadržajem. Osim šatorijade i trčanja u petak i dječje olimpijade u subotu, tu su bili i turniri u nedjelju. Sudionici su se mogli natjecati i pokazati svoje vještine u odbojci na pijesku, badmintonu i beli. Svi su se hrabro borili za titulu najboljih, a samo najbolji su je i dobili. 😁

Tako su prva tri mjesta u odbojci pripala ekipama; Kako ko🥇, Cofleki magistri🥈 i Cofleki doktori🥉. Pobjedu u badmintonu odnijeli su timovi Šljokice, Star wars i Transformeri, a najbolji u beli bili su Luka Kovač i Ivan Karlovčan, Milorad Radulović i Matej Tkalčec te Senka Šostarec i Katarina Cugovčan.

Čestitke pobjednicima, ali veliko bravo i ostalim sudionicama na volji i podršci za naš događaj. Nadamo se da su se svi osjećali ugodno kod nas i da se vidimo opet!

Dio fotografija naših natjecatelja i napete igre ostavljamo ispod, a cijelu fotogaleriju možete pogledati na sljedećim linkovima (napomena - fotografije na linkovima neće biti dostupne nakon 7 dana):

Odbojka - https://we.tl/t-DXPJp6t0M1

Badminton - https://we.tl/t-i13zKQhohG

Bela - https://wetransfer.com/.../19a5c6ec00a2af8f2e37edc.../152b83

Slobodno dijelite dalje, reagirajte i komentirajte kako vam je bilo!

Veliko hvala našim volonterima koji su se potrudili i organizirali ove turnire; Vladimir Miloš, Alen, Anja i Martina Dergez, Lucija Šerbeđija i Seline Stankir. Hvala i našim vrijednim pekačima iz ŠRK Kečiga, Kristijanu Ciglecu na posuđenoj opremi za razglas, i, naravno, našim donatorima i sponzorima koji su omogućili da ovaj turnir bude održan - @dergeztrgovineipekara, Općina Podravske Sesvete, European Solidarity Corps UK.